Zv/kryeministri për Çështje Evropiane, Bujar Osmani, nga Finlanda ka porositur elitën politike në Shkup që të fokusohet te reformat për të përmbyllur me sukses procesin për çeljen e negociatave, shkruan Gazeta Lajm.

“Në të gjitha takimet në vendet e Evropës po marrë porosinë e njejtë se rruga e Maqedonisë drejt fillimit të bisedimeve është e hapur. Nuk ka më pengesa në këtë rrugë dhe vetëm nga ne do të varet se me çfarë hapa do të hapërojmë në këtë rrugë”, ka thënë Osmani, transmeton Gazeta Lajm.

Deklaratën e Bujar Osmanit në këtë LINK VIDEO