Në Gjykatën Penale në Shkup për sot në orën 11:30 është caktuar gjykimi për rastin në të cilin është i akuzuar ish shefi i drejtorisë së pestë, Goran Grujovski, dhe gjashtë të punësuar të tjerë në DSK-në. Të gjithë ngarkohen për shkatërrim të dokumentacioneve.

Ky gjykim nëse nuk merret parasysh rasti “Puç”, të cilin PSP e morri nga Prokuroria Publike, është gjykimi i parë për ndonjë nga rastet e PSP-së.

Loading...