Deputetit të Vetëvendosjes, Rexhep Selimit i ka humbur durimi përderisa po qëndronte i bllokuar para portës që lidh hollin me shkallët që të çojnë për tek salla ku u mbajt seanca e Kuvendit.
Ai me të parë kolegët e tij të pozitës duke kaluar, nis dhe shtyjë derën e cila mbahej nga sigurimi i Kuvendit.

Video e paraqet situatën në tërësi.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=kAwju-qAxYw&w=420&h=315]