Hyni në Facebook apo në Instagram dhe me siguri se do të hasni në imazhe apo postime të çifteve të ‘dashuruara’.

Pavarësisht faktit se askush nuk dëshiron t’i shoh ato postime, çiftet prapëseprapë vazhdojnë të na bombardojnë me foto të tilla, transmeton Telegrafi.

Sidoqoftë, sipas një seksologe dhe eksperte të lidhjeve, rezulton se çiftet që postojnë më së shumti për lidhjen e tyre dhe që bëjnë shumë selfie janë më së paku të lumtur në lidhje.

Dr. Nikki Goldstein thotë se çiftet që nuk kanë besim apo nuk janë të kënaqur me lidhjen e tyre janë më të prirë të kërkojnë miratim nga tjerët duke ndarë selfie me tjerët në rrjete sociale.

Duke folur për prestigjiozen ‘Daily Mail’, ajo ka thënë: “Në punën time, unë kam mundësi të shoh çfarë njerëzit postojnë, por gjithashtu kam mundësi të dëgjoj çfarë thuhet prapa atyre skenave.

Shpeshherë njerëzit që janë duke postuar më së shumti në rrjete sociale, thjesht janë duke kërkuar miratim nga tjerët për lidhjen e tyre”.