Carwow ka bërë një analizë të kërkimeve në internet për markat e makinave në botë. Në këto analiza mund të gjeni se për cilën markë veturash është kërkuar më së shumti në shtetet specifike.

Në Kosovë dhe rajon shihet se dashuria ndaj BMW dominon përkundër makinave të tjera, por në Shqipëri preferohet Benzi.

south-america

north-america

asia

center-america

africa

europe

Loading...