Në ditën e lindjes së partnerit të saj, Çiljeta Xhilaga ka vendosur ta urojë duke publikuar një foto të tij nga fëmijëria krahas fotos së të birit, Fernandos.

“Të dy njësoj”, është nënshkrimi që shoqëron foton.

Image

Në fakt edhe siç mund të shihet në foto, ngjashmëria mes Fernandos dhe të atit Chris është vërtet e madhe.

Image