Kënga “ Dadush” e Afrim Muçiqit, do të vijë me një version të ri.

Kjo këngë që na ka shoqëruar për vite me radhë, do të rikthehet në skenë nga djali i këngëtarit, Albioni.

Artisti i ri për Bizz ka thënë se thënë se ka vendosur që ta rikthejë këtë hit të babait të tij, e cila do të publikohet shumë shpejt.

Ky nuk është projekti i parë i tij, pasi Albioni më parë ka publikuar këngën “Nuk shoh tjera” duke synuar tregun muzikor dhe arritjen e suksesit të babait të tij.
Loading...