Ajo që duhet të ishte dita më e bukur, është shndërruar në tragjedi  për një çift të sapomartuar nga Teksasi.  Helikopteri  në të cilën ata të dy po udhëtonin për tu larguar nga dasma, është rrëzuar  në anën e një kodre.  Ëill Byler dhe Bailee Ackerman janë çifti i raportuar i vdekur së bashku me pilotin, disa orë pas martesës.

Helikopteri u ngrit nga ferma familjare e Ëill Byler por u rrëzua vetëm 1 milje larg në një kodër.

Nuk dihen cilat kanë qenë arsyet e rrëzimit të helikopterit.