Revista People e ka shpallur 40 vjeçarin David Beckham si mashkulli më Seksi në Britani.

Legjenda e futbollit dhe babai i katër fëmijëve e ka cilësuar si mometin më të rëndësishëm në karrierën e tij.

“Do të doja të falënderoja prindërit e mi që më kanë sjellë në këtë botë. Do të doja të falënderoja parukerin tim, stilistin tim, fotoshopin”, ka thënë David duke qeshur.

David është përfundimisht mashkulli më hot në Angli.
2E8CE2F800000578-3323195-image-a-15_14478228327462E8D1A0D00000578-3323195-Father_and_son_The_UNICEF_UK_ambassador_is_shown_with_his_son_Br-a-10_14478295663072E8D19D100000578-3323195-Lifetime_contract_Beckham_is_shown_in_September_in_Dubai_at_the_-a-9_14478295662172E8D1B1F00000578-3323195-New_campaign_The_former_soccer_star_is_shown_in_September_in_a_c-a-6_1447829566114

2E8D2FC700000578-3323195-Underwear_campaign_The_father_of_four_is_shown_in_a_2009_adverti-a-11_1447829566319

2E8D01A300000578-3323195-Star_player_Beckham_is_shown_in_a_Manchester_United_photo_from_1-a-4_1447829566110

2E8D04B800000578-3323195-Stylish_family_The_father_of_four_is_shown_with_wife_Victoria_an-a-8_1447829566125

2E8D019B00000578-3323195-Aging_gracefully_Beckham_is_shown_in_1997_in_a_Manchester_United-a-5_1447829566111

2E8422EA00000578-3323195-Sexiest_man_Beckham_shown_in_September_in_London_is_married_to_V-a-1_1447829565766