Milingonat janë të njohura si punëtor të mëdhenj që gjithmonë janë në lëvizje. Sjelljet e tyre i kanë fascionuar shumë shkencëtarë.

Por, a jeni pyetur ndonjëherë se si duket brenda foleja e tyre? Ky njeri u përpoq ta kuptonte dhe …rezultati është i jashtëzakonshëm.

Shikojeni!

 

Loading...