Raportohet se për shkaqe ende të panjohura nga zjarri ishin përfshi dy shtëpi.Në vendin e ngjarjes kanë dalë njësitë relevante policore, eksperti i zjarreve dhe zjarrfikësit të cilët e kanë shuar zjarrin.

Përveç dëmeve të konsiderueshme materiale nuk raportohet për të lënduar.Kurse, në Ferizaj , një person është dërguar për tretman mjekësor, pasi që i njëjti ka tentuar ta shuaj zjarrin në shtëpinë e vëllait të tij.

Në vend të ngjarjes kanë dal njësit relevante dhe kanë shuar zjarrin