​Imazhet shfaqin një figurë misterioze të veshur e gjitha në të zezë dhe me çantë në shpinë që u pa të vraponte korridoreve në sallën e koncerteve Bataclan pak momente para të shtënave.

Kjo pamje raportohet të jetë kapur disa momente para se të nisnin të shtënat në sallën e koncerteve, në të cilën mbetën të vdekur 87 persona. Shikoni videon për të parë figurën që shihet duke vrapuar korridoreve.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=xun1mYDd9J0]

TEMAT: