Gjyla Çeliku

Burrnia e disa politikanëve në politikë: -Burrni është të vjedhësh -Burrni është të korruptohesh -Burrni është të gënjesh -Burrni është të shantazhosh e kërcënosh -Burrni është t’mos ngopesh materialisht -Burrni është të prishesh shpirtnisht -Burrni është të kesh sa më shumë të dashura dhe t’mashtrosh gruan tënde -Burrni është të drogohesh ose të dehesh nga alkooli -Burrni është të shesësh kombin tënd -Burrni është që në emër të patriotizmit të përfitosh në çdo sferë -Burrni është t’i besosh gënjeshtrës tënde dhe të transferosh të njëjtën si të realizuar, pastaj të reflektosh në popull si idiot -Burrni është të tradhtosh familjen dhe shoqërinë -Burrni është të jesh kriminel -Burrni është të vrasësh, të vjedhësh, të sigurosh edhe stërnipërit dhe pastaj kur të akuzohesh të kërkosh azil politik -Burrni është të harrosh se je burrë Këta burra me këtë burrni promovon politika sot.