Ky dre duhet t’i uli ato këmbë!

Klipi qesharak tregon momentin e pabesueshëm se si një dre në borë imiton çdo lëvizje të gruas që sheh përmes dritares.

“Tani këtë këmbë. Këtë këmbë,”- thotë zëri i gruas në video.

Në një moment gruaja sheh drejt kamerës dhe qesh ndërkohë që në sfond dëgjohet dikush që thotë “kjo është mahnitëse.”

Video është postuar në Youtube në 31 Janar, shkruan ora, por nuk dihet nëse është filmuar në Shtetet e Bashkuara të Amerikës apo në Kanada.

Loading...