Një grua ka raportuar policinë se është rrahur nga dy djemtë e saj që ishin të dehur në momentin e sulmit.
Policia e Kosovës njofton se më 1 janar të dyshuarit janë arrestuar ndërsa nëna së bashku me motrën e tyre tetë-vjeçare janë dërguar në strehimore.
Me vendim të prokurorit të dyshuarit janë liruar dhe rasti shkon në procedurë të rregullt.