Dy reklamat hit të 2018-tës dhe biznesi n’qiell:
Transplantimi i flokëve dhe shpërngulje në Gjermani.
Mendimi im:
S’ke hajër as nga flokët e huaja e as nga vendi huaj!
S’ju shikon njeri n’flokë e as në pasuri nëse keni tru!
Vendi yt ka lezet edhe pa flokë edhe më pak lek!/Gjyla Çeliku