Shoferi dhe zyrtari i ambasadës serbe në Libi u rrëmbyen sot, ka theksuar Ministria e Punëve të Jashtme të Serbisë.

Ministria e Jashtme serbe tha në një deklaratë, se po merren masa për të zgjidhur problemin, dhe për atë të informuar të gjitha shërbimet e sigurisë.

Ministri i Punëve të Jashtme të Serbisë pati një bisedë me homologun libian.

Mediat e Beogradit njoftuan se rrëmbimi është kryer në qytetin e Sirte.