Me shumë kënaqësi ju informojmë se para pak çastesh morëm një lajm të bukur! Lajm i madh për SHKA”Jahi Hasani”Cegran i Gostivarit! Grupi i ri apo grupi i dytë i artistëve të SHKA”Jahi Hasani” do të jenë pjesëmarrës në një event të madh artistik! Bëhet fjalë për një festival prestigjioz ndërkombëtar që do zhvillohet në qytetet Sakarya dhe Adapazari në Republikën e Turqisë!

Drejtor i SHKA “Jahi Hasani”-Cegran prof. Zani Memedi

 

Loading...