Kryetari i PDSH-se, Menduh Thaçi sot feston ditëlindjen e tij. Edi Rama i ka bërë një dhuratë të veçantë mikut të tij Menduh Thaçit , i cili e falenderoi nëpërmjet rrjetit social facebook.

Menduh Thaçi dhe Edi Rama janë miq të vjetër të cilët çdoherë kanë përkrahur njëri tjetrin në sfidat politike.

Ja dhurata e Ramës: