Me rastin e kësaj dite të veçantë për të, ajo ka pranuar urime të shumta nga familjarë dhe miq, shkruan lajmi.netE nuk ka pasur se si të mungoi urimi i vëllait të saj Milotit i cili ka zgjedhur disa fjalë zemre për motrën e tij të cilën e konsideron mbretëreshë shqiptare.
”Urime ditëlindjen për mbretëreshën shqiptare”, ka shkruar ai pranë një fotografie të Edonës./Lajmi.net/