Egzona Muqiqi është një ndër nuset më të përfolura në media dhe në publikun shqiptar.

Ajo u bë e njohur për publikun që nga lidhja e saj me këngëtarin e njohur Albatrit Muqiqin.

Egzona është shumë aktive në rrjetet sociale, me postime të ndryshme.

Sot, përmes një postimi ajo ka treguar dhuratën simbolike që ka marr për 8 mars.