Psenny Daniel, një gazetar i njohur i gazetes franceze “Le Monde” ka arritur te kap disa imazhe nga njeri atentat i mbrëmshem ne Paris i cili jeton prapa Bataclan, filmuar nga ngjarjet apartamentin e tij foto.

Në Paris, sulmi më i rëndë u zhvillua në Bataclan, në kryqëzimin e Bulevardit Richard-Lenoir dhe Bulevardi Voltaire, ku sulmuesit erdhi në koncertin e plotë të rock gurpit Eagles of the Death Metal, transmeton Presheva Jone.

Në kohën e sulmit, Daniel Psenny nga “Le Monde”ka filmuar ikjen e furishme të spektatorëve.