Në edicionin e pestë të “The Voice of Albania” zëri i veçantë i të riut Elbunit Krasniqi ka zgjuar shumë interesim.

Elbunit, i cili është pjesë e ekipit të këngëtarit nga Kosova, Genc Salihut, me shumë sukses ka perfomuar në spektakël. Ai është i vetmi nga Kosova që ka mbetur në gjysmë finalen e The Voice.

Vokalisit Krasniqi ishte shumë versatil në stilet që i ka performuar dhe kjo e bën më të veçantë dhe më të dashur për publikun. Ai tani për tani është konkurrenti më i përfolur i skuandrës së Gencit.

Elbuniti me zërin e tij solli një frymë më ndryshe, një frymë bashkohore në The Voice.

Loading...