Elvis Naçi dhe Lorik Cana gëzojnë fëmijët që jetojnë në kushte jo të mira! Ka kohë që e kemi kuptuar që Elvis Naçi dhe Lorik Cana janë dy njerëz që gjithmonë kanë qenë të gatshëm të ndihmojnë të tjerët, shkruan OnAir

Ata madje ndajnë kohë edhe për fëmijët që nuk jetojnë në kushte shumë të mira, që sado pak të jua gëzojnë zemrat e tyre. Ata kanë zgjedhur që të luajnë futboll dhe të ndajnë pak kohë për ta./OnAir