Padyshim që shumëkush prej nesh ka shijuar ëmbëlsirat me kokos, Raffaello.

Tani e tutje kemi edhe një arsye më shumë për t’i blerë e pëlqyer.

E gjithë në saje të meanxhemntit të kompanisë “Raffaello”, e cila ka zgjedhur për reklamën si kolonë zanore këngën e Dua Lipës “be The One”.

Bëhet fjalë për kampanjën reklamuese e cila zgjatë 25 sekonda dhe do të transmetohet në të gjitha televizionet gjermane.

[su_custom_gallery source=”media: 106351″ limit=”22″ link=”lightbox” width=”600″ height=”500″ title=”never”]

https://www.youtube.com/watch?v=w0S6yRJOSR4