Këngëtarja Enca Haxhia komentohet gjithnjë për paraqitjet e zjarrta që bën në rrjetet sociale.
E tillë shfaqet edhe në postimet e saj të fundit, teksa ka filmuar veten nga mbrapa dhe shkruan: “Perspektiva e atyre që të urrejnë. Gjithmonë prapa meje, gjithmonë”.

Për më shumë shikojeni videon e publikuar nga vetë këngëtarja:

Këngëtarja Enca Haxhia komentohet gjithnjë për paraqitjet e zjarrta që bën në rrjetet sociale.
E tillë shfaqet edhe në postimet e saj të fundit, teksa ka filmuar veten nga mbrapa dhe shkruan: “Perspektiva e atyre që të urrejnë. Gjithmonë prapa meje, gjithmonë”.

Për më shumë shikojeni videon e publikuar nga vetë këngëtarja:

Këngëtarja Enca Haxhia komentohet gjithnjë për paraqitjet e zjarrta që bën në rrjetet sociale.

E tillë shfaqet edhe në postimet e saj të fundit, teksa ka filmuar veten nga mbrapa dhe shkruan: “Perspektiva e atyre që të urrejnë. Gjithmonë prapa meje, gjithmonë”.

Për më shumë shikojeni videon e publikuar nga vetë këngëtarja:

Bëje LIKE dhe merr lajmin e fundit nga Express Rozë:

Lexo më shumë në: https://www.gazetaexpress.com/roze/enca-provokuese-edhe-e-veshur-edhe-e-zhveshur-614181/?utm_source=referral&utm_medium=web&utm_campaign=copyright