Këngëtarja Era Istrefi duket se seriozisht po synon majen e muzikës botërore.

Kështu gjithnjë sipas raportimeve të Prive, që raporton se menaxheri i Erës dhe i Ultra Music janë në bisedime me Nicki Minaj për një bashkëpunim.

Deri atëherë pritet të publikohet edhe versioni anglisht i këngës “BonBon” dedikuar për tregun amerikan ku edhe gjërat do të thjeshtësohen edhe më shumë për Erën.

Mbetet të shihet nëse ky bashkëpunim do të realizohet, por definitivisht duket se Era i ka dyert e hapura.