Këngëtarja Era Istrefi është kthyer në Prishtinë.

Këngëtarja Era Istrefi e cila shumicën e kohës po qëndron jashtë vendit, është kthyer në Prishtinë për t’i takuar familjarët e ngushtë dhe shoqërinë.

Gjatë qëndrimit të saj në njërin prej hoteleve në kryeqytet, Erës i është bërë një pritje e veçantë.

Në imazhet e postuara shihet një buqetë me lule dhe në të një letër që i kanë dëshiruar mirëseardhje./Lajmi.net/