5, 6 dhe 7 Marsi do të mbeten përherë datat më heroike në historinë e popullit shqiptar.

21 vjet më parë, serbët gjatë luftës në Kosovë i morën jetën 55 njerëzve, 22 prej të cilëve ishin familjarë të ngushtë të heroit legjendar Adem Jashari.

Lidhur me këtë gjë dhe këto ditë kur edhe mbahet Epopeja e UÇK-së, Ermal Fejzullahu postoi një foto të Ademit duke shkruar:

“Perulemi te gjithe para varrit te Adem Jasharit … njeriu qe ndrroj historine e Kosoves njehere e pergjjthemone”.