Naser Pajaziti

Shumica e karaktereve njerëzore këtu vuan nga anestezioni politik me një mbamendja të shthurrur kolektive, që është nën ndikimin e rrethanave shoqërore politike dhe të ideve të partisë.
Ky rreth vicioz ngërthen në vete hipokrizinë, antivlerën, degjenerimin, tradhëtinë…duke nxjerrë në sipërfaqe modelin e një intelektuali të lëkundshëm.
Dhe ky soj me letër diplomë veç po shtohet…