Kids

Sipas një hulumtimi në Universitetin e Hutson ka dalë që fëmija i parë i çdo çifti ka koeficient më të madh të inteligjencës së fëmijët e tjerë.

Në të kaluarën ka pasur hulumtime të ndryshme të lidhura më këtë çështje, pra se kush është më i zgjuar, vëllai apo motra juaj më e madhe se ju.

Sipas këtij studimi ka dalë që më i madhi është më inteligjenti, edhe pse diferenca është shumë e vogël, transmeton Klan Kosova.

Në këtë studim thuhet se kjo nuk duhet të ketë ndikim se tash më i madhi patjetër është më i zgjuar, pasi dallimi është pra i vogël dhe nuk duhet të ketë ndonjë rëndësi praktike në jetën e njerëzve.