Bashkëshortja e ish deputetit, Agron Buxhaku, Meri Nikollova-Buxhaku, ka reaguar ashpër në facebook. Shkak për këtë reagim të saj të ashpër është interesimi i madh i fermave për bashkëshortin e saj. Te ky konstatim Nikollova thotë se ka arritur pasi këtyre ditëve personalisht ia ka menaxhuar facebookun bashkëshortit, shkruan portali maqedonas Dosje.com.
“Abe a ka meshkuj të lirë në këtë shtet? Disa muaj ia menaxhoj profilin bashkëshortit tim dhe çka të them? O femra, a keni sy për të parë se Agroni nuk është beqar i lirë dhe a e dini se gruaja e tij ju rrjep si pula këtë vit?”, ka paralajmëruar Meri Nikollova Buxhaku, transmeton TetovaJone.
Reagimi i saj është aq xheloz, sa që nuk ka kursyer as fjalët vullgare.

“Çka k**in kalleni pas burrit tim?”, ka pyetur Nikollovoa duke mos e fshehur nervozizmin e saj.