Një gazetar britanik në vetëm 12 javë palestër intensive jo vetëm ka bërë një trup perfekt dhe me muskuj që çdo femër do ta dëshironte por ka arritur të përmirësojë edhe shëndetin e tij.

Ted Lane nga Londra punon për revistën britanike “Shëndeti i meshkujve” vendosi që pas problemeve me shëndetin të kryejë një stërvitje intensive.

25-vjeçari para se të hynte në palestër vuante nga obeziteti, yndyrnat në gjak, diabeti dhe nga tensioni i lartë.

Por aktiviteti fizik pas 12 javësh i zhduku këto sëmundje të cilat sapo i ishin shfaqur të riut britanik.

Tashmë ai thotë se nuk do të largohet kurrë nga stërvitja pasi është një mundësi e mirë për të pasur një jetëgjatësi të shëndetshme.

2FD1BCAB00000578-3385868-Speaking_about_his_programme_Ted_who_is_chuffed_with_his_results-a-5_1452067040820 2FD1A39600000578-3385868-As_well_as_an_intense_diet_regime_Ted_kicked_off_the_day_with_fi-a-4_1452067038096 2FD1BDCA00000578-3385868-Ted_who_describes_himself_as_a_student_athlete_turned_dadbod_tot-a-3_1452067034120 2FD7C34E00000578-3385868-image-m-3_1452087392920

Loading...