Amir Rrahmani, reprezentuesi i Kosovës në futboll, është një prej futbollistëve kryesor te gjigandët koat, Dinamo Zagreb, kampion i Kroacisë.

Që nga moment i shkuarjes së tij te Dinamo, futbollisti kosovar e ka ngjitur flamurin e Kosovës në dhomat e zhveshjes të klubit të njohur kroat.

Mësohet se, te Dinamo është praktikë ngjitja në mur e flamujve të futbollistëve që vijnë nga shtetet të tjera.

Dhe, sigurisht që Rrahmani është falënderues drejtuesve të Dinamos për këtë respekt./lajm

Loading...