Marija Nalovska- Maçkica, tani 50 vjecare, ka qenë pjesë e njësitit “Tigrat” të kriminelit serb Arkan dhe truproje e tij. Nëna e saj e ka lënë menjëherë sapo ka lindur dhe është rritur në shtëpi për fëmijë bonjakë, transmeton “Lajm”. Ja si e përshkruan pjesëmarrjen e vetë në njësitet kriminele serbe.

“Zoti më dërgoi në njësitet e Zheljko Razhnjatoviq-Arkanit. Më vonë zbuluam se nuk ka qenë e rastësishme që jam bë pjesë e njësiteve të tij, sepse prindët e mij bologjik dhe familja er Arkanit kanë qenë miq. U habita nga ky fakt, por miqësia jonë filloi dhe kasha përkrahje të madhe prej tij. Seks nuk kam pasur me pjesëtarët e njësitit. Për ta isha si motër”, thotë ajo.