Arjola Demiri, e njohur si Xhbanja në serialin ‘O sa mirë’, ka bërë bujë të madhe si aktore e po ashtu si një nënë e përkushtuar.

Është nënë beqare, po atë nuk e ndalon kjo gjë në realizimin e dëshirave të saj dhe të fëmijëve po ashtu.

Në një postim të saj në Instagram ajo ka mahnitur të gjithë me bukurinë e saj.

Nuk i dihet ende destinacioni i saj, po me këtë grim të përkryer nuk vihet në dyshim që do të shkëlqejë.