Nga mëngjesi i sotëm forca policore, të mbështetura nga “Alfat”, do të qëndrojnë në Batincë të Shkupit, respektivisht në banesën e njërit prej të akuzuarve në rastin “Titanik”.
Siç mëson Lajm24″, aksioni do të realizohet me vlerësimin dhe autorizimin e Katica Janevës.
Ende nuk ka të dhëna nëse do të ketë arrestim apo paraburgim për të dyshuarit, apo thjesht do të bëhet një kontroll. Fshati Batincë është I banuar kryesisht me shqiptarë, por edhe me boshnjakë.

Foto Arkiv