Rusët janë të njohur si përdorues të çmendur të alkoolit pasi një pacient i cili sapo kishte dalë nga salla e operacionit i ka kërkuar infermiereve t’i shërbenin vodka ose birrë.

Një ngjarje e çuditshme ka ndodhur pasi burri nuk ju bind stafit mjekësor dhe u çua vetë me serum në dorë për të shkuar në dyqan dhe për të blerë alkool.

Për shkak të temperaturave shumë të ulëta të cilat arrinin nën -16 gradë celsius dhe shqetësimin për shëndetin e pacientit spitali lajmëroi policinë.

Pacienti arriti të dalë jashtë thuajse lakuriq dhe me plagë të freskëta, ndërsa këto janë fotot e çuditshme.

3148E98000000578-0-The_hospital_is_now_reviewing_its_security_after_he_managed_to_e-a-49_1455631998850

3148E96400000578-0-He_had_braved_16C_temperatures_wearing_just_a_bedsheet_after_bre-a-48_1455631994601