Një prej fotografive më domethënëse të publikuara vite më parë me motive festive sa edhe sensuale, do të mbetet si një prej imazheve më të mira në histori.

Saranda Shala ka pasur guximin e jashtëzakonshëm dhe të paprecedentë kur në vitin 2012 me rastin e 100-vjetorit të pavarësisë së Shqipërisë pozoi nudo.

Modelja e dikurshme shqiptare u tregua një artiste e vërtetë, duke mos treguar asnjë detaj tjetër të parëndësishëm duke u përkulur për të formësuar shqiponjën dykrenare me duar të ngritura lart.

Kjo vepër mjeshtërore u realizua nga një prej fotografëve më emblematikë të kësaj fushe, Arton Humolli, i cili kaherë ka ditur të realizojë vepra të tilla të mëdha artistike.

Loading...