“Për disa muaj Franca ka qenë subjekt i akuzave të përsëritura, sulmeve të pabaza dhe deklarime të ashpra që secili i di dhe i ka në mëndje”, thuhet në qëndrimin e Ministrisë së Jashtme të Francës, shkruan Euronews.

Më tej thuhet se dyshohet që sulmet kanë “qenë të paprecedentë që nga përfundimi i luftës”.

Loading...