Ka qenë një vit shumë i suksesshëm për këngëtarën amerikane, Lady Gaga.

Revista ‘Billboard’ e ka shpallur Lady Gaga ‘Femrën e vitit’, ylli i popit me më shumë influencë në botë.

Që performanca në ndarjen e çmimeve Oscar, roli në American Horror Story: Hotel. Veç kësaj, Gaga këtë vit u fejua e të dashurin e saj Taylor Kinney dhe u vlerësua me mjaft çmime si ‘Contemporary Icon Aëard’ nga ‘Songëriters Hall of Fame’ apo ‘Young Artist Aëard’ etj.

Vetë këngëtarja kontroverse ka thënë pas këtij vlerësimi: “Ky është viti kur kam bërë çfarë kam dashur, edhe pse jam munduar të jem në një linjë me atë që të tjerët presin prej meje”.
Lady-Gaga-800x600