Gazeta Lajm kërkon bashkëpunëtorë lokalë në qytete të ndryshme të Maqedonisë për gjetjen dhe hulumtimin e problematikave që preokupojnë mjedisin ku jetojnë.

Të interesuarit mund të paraqiten në numrin e telefonit: 02/3296 258 ose të na shkruajnë në adresën elektronike [email protected]