Pa pranine e kamerave, larg syve te kureshtareve ne periferi te Tiranes, nje drek miqesore ka mbledhur ne tavoline, njerez te njohur te vendit. “Ne kuader te spektaklit “Me Zemer”, qe do te mbahet ne Tirane, me 27 Nentor, beri qe kjo drek te mbledhe dhe Zonjen e Pare te Shqiperise, Odeta Nishani, botuesin e gazetes “Lajm” ne Maqedoni Fejzi Hajdarin, kryeredaktorin e gazetes “Lajm” Isen Saliu, producentin Sokol Guga dhe moderatoren e mirenjohur e simpatike Floriana Garo.

Dreka ishte kishte per qellim bashkepunimin, qe stafi i programit “Me Zemer”, ku eshte nen kujdesin e vecante te Zonjes Nishani, me gazeten me te madhe ne Maqedoni “Lajm”, perfaqesuar nga Zoti Fejzi Hajdari. Nga fotoja duket se gjithcka ka shkuar shume mire, nderkohe qe protagonistet presin naten e madhe humanitare, qe do te finalizohet ne sallen e madhe te spektakleve ne Universitetin e Arteve ne Tirane, si dhe transmetimi nga platforma “Tring”, e cila ka ate drejtat televizive te ketij programi”, shkruajnë mediat në Tiranë.