Rami Mislimi

ASH-ja dhe BESA sot nuk janë keq me disponim, por kam frikë se gjithë ky hov për tu gëzuar nuk do ju dale për hajër.

Pleqtë n ‘kohën e vet e kanë pa sherrin e shkaut dhe thoshin gjithmonë; “shkaun besë mos e ze” andaj para se me pijë Redbulla ju partiasha opozitarë, pritini deri në fund e pastaj cakroni nga një raki e festoni me lodra se ndryshe s’ka kuptim me bë qejf pa muzikë…

PS – Ende ska folë Alia 😜😜

Loading...