Georgina dhe Ronaldo, sapo kanë hedhur një hap drejt hapjes së një biznesi të ri në Madrid për mbjelljen e flokëve.

Goergina e ka postuar foton së bashku me CR7 duke i dedikuar atij disa fjalë të ëmbla dhe të mbushura me dashuri.

“Dashuria është durim, mirësjellje. Dashuria nuk është zili ose mendjemadhësi. Ai nuk sillet vrazhdë, nuk është egoist, ai nuk nxehet shpejt, ai nuk e mban të keqen përbrenda.
Dashuria nuk kënaqet me të keqën, por gëzohet me të vërtetën. Mos i përshëndesni të këqijtë por ata që ju flasin me të vërtetë. Dashuria nuk dështon kurrë.”