Getoar Selimi dhe Marina Vjollca vazhdojnë të jenë në kryetitujt e mediave shqiptare.

Ata së fundmi janë shfaqur në një qendër tregtare, ku kanë ndaluar për fast food.

Dyshja duket se nuk preferojnë vetëm daljet luksoze në restorante të shrenjta, por pse jo ndalen edhe për pak fast food të lirë, shkruan Telegrafi.

Kjo tregon edhe një herë që ata janë të zhveshur nga komplekset prej VIP dhe mund të ndalen edhe në një fast food ku qëndrojnë shumica të rinj tiranas.