Reperi Getoar Selimi së fundmi ka bërë një urim të veçantë për ditëlindjen e nënës së tij.

Përmes një fotoje dhe një mbishkrimi në Instagram me pak fjalë Geti ka bërë këtë dedikim. “Urime ditelindjen me e shtrenjta ime MAM .. 
<div id=