Artisti dhe sipërmarrësi Gëzim Gashi tregon për biznesin e tij të radhës, hapjen e një shkolle muzike në Atlanta, SHBA, shkruan albinfo.ch.

Gashi është një sipërmarrës i përhershëm dhe student i “Harvard Business”. Ai ka zhvilluar markë për shkollat ​​muzikore që po udhëheqin rrugën dhe për kompanitë e tjera në Suedi, Evropë dhe Shtetet e Bashkuara. Puna e tij inovative është njohur nga revista Forbes dhe Huffington Post, shkruan tutje albinfo.ch.

“Unë jam i ngazëllyer për këtë udhëtim të mahnitshëm në Atlanta! Industria e muzikës është e madhe këtu dhe së bashku me Akademinë muzikore të rëndësishme do të krijojmë një platformë unike për industrinë muzikore të Atlanta”, është shprehur Gëzim Gashi.

Akademia Historike e Muzikës ofron udhëzime të përditshme vokale dhe instrumentale, performancë, shkrim, prodhim muzikor, regjistrim digjital dhe klasa biznesi në fushën e marketingut dhe të markës për këtë industri gjithnjë në ndryshim.