Këngëtarja e njohur, Gili sapo bëri të ditur se po vjen me këngë të re kushtuar Mitrovicës.

“Nesër ora 18 ! Kenga ma e re MITROVICA❤”, shkruan ajo ku në foto shihen këngëtarët, Linda Hakaj, Teuta Kurti dhe Enis Potoku.

Duket se ky është një bashkëpunim ideal në mes artistëve dhe diçka e bukur nesër po vjen.

Theksojmë se Gili ka bashkëpunuar edhe më herët me këta artistë, posaqërisht me Enis Potokun.