Avokati i presidentit Donald Trump, Rudy Giuliani, tha të hënën se Presidenti nuk kishte asnjë kujtesë nëse diskutimet rreth një projekti të propozuar  për trump në Moskë, duke u distancuar nga një pretendim që ai bëri të dielën.

Vërejtjet e Giuliani ishin një përpjekje për kontrollin e dëmeve pas komenteve që ai bëri një ditë më parë kur tha se bisedimet rreth projektit të Moskës vazhduan gjatë fushatës, madje ndoshta deri në tetor apo nëntor 2016.

Duke rregulluar afatin e mëparshëm, Giuliani i tha CNN të hënën nuk kishte asnjë mënyrë për të përcaktuar saktësisht kur diskutimet përfunduan, sepse nuk kishin të dhëna për të.

“Deklaratat e mia të kohëve të fundit rreth diskutimeve gjatë fushatës së 2016-ës midis Michael Cohen dhe pastaj kandidatit Donald Trump rreth një projekti potencial të Trump në  Moskë ishin hipotetike dhe nuk bazoheshin në bisedat që kisha me Presidentin”, tha Giuliani në një deklaratë.

“Komentet e mia nuk përfaqësonin kohën dhe rrethanat aktuale të diskutimeve të tilla. Çështja është se propozimi ishte në fazën më të hershme dhe nuk përparoi përtej një letre të lirë të paqëllimtë”.

Loading...